JUX x BORO KERSTPAKKET


JUX x BORO KERSTPAKETTEN

Een kerstpakket is een mooie manier om werknemers en relaties te bedanken aan het einde van het jaar voor hun loyaliteit, creativiteit en harde (thuis)werken. Natuurlijk is het nog mooier als je dat kan doen met duurzame, natuurlijke en sociaal geproduceerde producten. Daarom presenteren studio JUX en het BORO*ATELIER speciaal voor bedrijven die willen bijdragen aan een duurzamer en inclusieve samenleving de JUX x BORO KERSTPAKKETTEN.

Samen hebben we, studio JUX en BORO*ATELIER dezelfde missie: de textielindustrie socialer en duurzamer maken! De lockdown als gevolg van covid-19 bracht onze missies bij elkaar. Studio JUX met eigen fabriek in Kathmandu kreeg geen producten meer uit Nepal en klopte voor lokale, sociale productie van mondkapjes bij het BORO*ATELIER aan. Heerlijk om samen te werken vanuit dezelfde visie al snel na een aantal inspirerende ontmoetingen ontstond het idee om samen een duurzame kersttafel neer te zetten deze winter. Met prachtig natuurlijk gekleurde tafelkleden en servetten die genaaid worden in de fabriek van studio JUX in Kathmandu en natuurlijk geverfd in het BORO*ATELIER. Een samenwerking waarbij we elkaar complementeren met waar we echt goed in zijn! Studio JUX in grote producties naaien en BORO*ATELIER op grote schaal textiel natuurlijk verven. Doordat we op deze manier samen te werken kunnen we nog meer impact maken!

Samen dineren aan de duurzame kersttafel! We bieden verschillende kerstpakketten aan waarbij je zelf de natuurlijke kleuren van de servetten en het tafelkleed kan kiezen vanuit 5 kleuropties: Dusty rose, Caramel, Deep ocean, Cashew en Charcoal. Alle kerstpakketten zijn te bestellen vanaf 100 stuks, de prijzen zijn exclusief btw.

Voor meer info neem contact op!

JUX x BORO KERSTPAKKET nr.1:

Vier servetten €40

BESTEL

JUX x BORO KERSTPAKKET nr. 3:

Twee servetten + tafelkleed + JUX kaars €80

BESTEL

JUX x BORO KERSTPAKKET nr. 2:

Twee servetten + JUX kaars €40

BESTEL

JUX x BORO KERSTPAKKET nr. 4:

Vier servetten + tafelkleed + JUX kaars €100

BESTEL