OP MAAT GEMAAKT


Op maat gemaakte BORO*ATELIER producten.

Kies een van de natuurlijke kleuren en lever zelf een logo of grafische print aan voor een gepersonaliseerd product. Een mooi cadeau voor je personeel, aandenken aan een event of een fijn en duurzaam relatiegeschenk.

 

MONDKAPJES       BESTEL

Mondkapjes met je eigen logo, of andere print. Maak jezelf, je personeel of je zakenrelaties "klaar voor het nieuwe raar" met een custom-made mondkapje. Een mooi cadeau, aanvulling op de bedrijfskleding of een fijn en duurzaam relatiegeschenk.

De mondkapjes worden gemaakt van een dubbele laag biologisch katoen, GOTS gecertificeerd. Ze hebben een natuurlijk gekleurde buitenkant, ze zijn fris wit aan de binnenkant en voorzien van twee elastieken die over de oren gaan.

De mondkapjes zijn vanaf 150 stuks te bestellen. Via de bestel-knop kun je ons je gewenste kleur en digitale bestand van de gewenste print toesturen. Van ons ontvang je dan per mail een digitaal voorbeeld van hoe het eruit komt te zien. Je kan ook  een voorbeeld exemplaar bestellen (zonder logo). Tevreden? Dan ontvang je de betaalgegevens en gaan we voor je aan de slag!

Te bestellen in de volgende standaard kleuren:

Indigo blauw licht & donker
Meekrap roze licht & donker
Sunny grey
AantalGeverfdPrintGeverfd + print
1 (voorbeeld)€ 10,45 p.s.xx
150 - 500€ 9,95 p.s.€ 9,95 p.s.€ 11,95 p.s.
500>€ 9,45 p.s.€ 9,45 p.s.€ 11,25 p.s.

De prijzen zijn gebaseerd op basis van een print in 1 kleur in een van de standaard kleuren, exclusief BTW en verzendkosten.

Op zoek naar meer maatwerk en meer kleuren? Laat het ons weten. We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn!    

CONTACT