OPDRACHTGEVERS


LUSH

Samen met Makers Unite werken we aan het upcyclen van de oude schorten. Makers Unite naaide te schorten en BORO verfde de schrorten donkerder en zeefdrukte daarna de Lush quotes,

Merz b. Schwanen

T-shirts geverfd met natuurlijke indigo.

Fietslabyrint

Mondkapjes gezeefdrukt en genaaid, tassen gezeefdrukt met logo.

Amsterdam Institute for Advanced Metropolitan Solutions AMS

Alle mondkapjes zijn natuurlijk gekleurd met indigo in licht en donker blauw met een witte print. Samen keken we naar de beste manier om het logo op het mondkapje te plaatsen, zo ontstond er een stoer en duurzaam cadeau.

HEALING HERBIE

Natuurlijk geverfde stoffen voor Healing Herbie.

EFFECTORY

Natuurlijk geverfde blauwe mondkapjes met natuurlijke indigo, voorzien van een zeefdruk met het logo van Effectory. Een mooi cadeau in corona tijd voor alle medewerkers.

Powders & Hazel

Natuurlijk geverfde slingers voor Powders & Hazel

UBUNTU

Natuurlijk geverfde tassen met zeefdruk.

STOCK collectables

Productie van: slabers, dekens, lakens en tassen.

KOKON BLEU

Zeefdruk met natuurlijke Indigo inkt. Speciaal voor KOKON BLUE een prachtige illustratie gezeefdrukt op een organic cotton tote bag. De print is gedrukt met natuurlijke indigo inkt, een prachtige blauwe inkt.

Unique Voyage

Unieke reisaccessoires, gemaakt van Afrikaanse stoffen.

Studio JUX

Upcycle project voor Studio JUX Prachtige stof uit een eerder seizoen dat op de planken was blijven liggen. Door de stof te upcyclen met een natuurlijk indigo verfbad en een ijzer verfbad krijgt het een nieuwe prachtige blauwe en grijze kleur. Na het verven zijn er in het BORO*ATELIER mondkapjes voor Studio JUX van genaaid.

HEINEKEN

Van rest stoffenvan maakte het BORO*ATELIER voor de HEINEKEN EXPERIENCE een serie tote bags.

G-STAR

Speciaal voor G-Star verfde het BORO*ATELIER een kleine serie schoenen voor de helft blauw met natuurlijke Indigo, en geheel roze met meekrap.

Levi's Made & Crafted

Speciaal voor LEVI'S MADE & CRAFTED, tote bags gezeefdrukt met natuurlijke Indigo Inkt.

NOVÈMBRE

Speciaal voor NOVÈMBRE ontwikkelde het BORO*ATELIER een aantal nieuwe natuurlijke kleur samples.

King's of Indigo

Speciaal voor de The #EqualPockets Collection van King's of Indigo verlengde het BORO*ATELIER de denim broekzakken van de damesbroeken.

LOVELY LANE

Speciaal voor Lovely Lane ontwikkelde het BORO*ATELIER een aantal nieuwe natuurlijke kleur samples.

BANDANA • BANDIDOS

Speciaal voor BANDANA • BANDIDOS ontwikkelde het BORO*ATELIER een aantal nieuwe natuurlijke kleuren. bedrukt met natuurlijke inkten.

Tenue de Nîmes

Voor de Amsterdamse winkel Tenue de Nîmes verfde het BORO*ATELIER een kleine serie schoenen met meekrap in de prachtige natuurlijke roze kleur. Van deze Converse Chuck 70 ‘Pink Berry’ by Tenue de Nîmes werden maar 50 paar gemaakt.

King's of Indigo

oor het duurzame denim label King's of Indigo verfde het BORO*ATELIER veters en houten armbanden blauw met natuurlijke Indigo.

Merz b. Schwanen

T-shirts met de hand stencilprinten met natuurlijke indigoinkt, zacht voor de huid en vrij van toxische stoffen.

Swift & Roe by Riley Salyards

Voor Riley Salyards produceerde het BORO*ATELIER het knuffelkonijn Roe. Een metgezel gemaakt van natuurlijk geverfd linnen in combinatie met oren en accessoires van antieke stoffen die geupcycled worden tot nieuwe konijnen.

Tenue de Nîmes

Voor de Amsterdamse winkel Tenue de Nîmes met een passie ‘pure blue’ verfde het BORO*ATELIER een kleine serie schoenen blauw met natuurlijke Indigo.

SEP7EMBER

Voor het slowfashion kinderlabel Sep7ember produceerde het BORO*ATELIER een serie kindersjaals. Stuk voor stuk unieke sjaals gemaakt van vintage wol die geupcycled wordt tot nieuw product, zero waste!

Merz b. Schwanen

Speciaal voor Merz b. Schwanen verfde het BORO*ATELER met de hand T-shirts met natuurlijke Indigo, zacht voor de huid en vrij van toxische stoffen.

BORO*MINI

De sabbelveilige baby essentials van BORO*MINI worden met de hand gemaakt in het BORO*ATELIER ! Dit natuurlijke verfproces biedt een duurzaam en veilig alternatief voor synthetische verfstoffen omdat de verfstoffen afkomstig zijn van planten, wortels en mineralen en dus biologisch afbreekbaar zijn. Precies wat de gevoelige babyhuid nodig heeft en waar een baby ongestoord veilig op kan sabbelen, want JA baby’s stoppen echt alles in hun mond. Deze bijzondere, natuurlijke verfstoffen zorgen voor een helder en veilig kleurenpalet dat je gewoon op 40 graden kan wassen! Wel zo handig met een baby (-;

BORO*ATELIER, een duurzaam & sociaal textiel productie atelier waar op kleine schaal textiel genaaid, geverfd en bedrukt wordt met natuurlijke pigmenten op basis van planten en mineralen.