OPDRACHTGEVERS


HEINEKEN

Van rest stoffenvan maakte het BORO*ATELIER voor de HEINEKEN EXPERIENCE een serie tote bags.

G-STAR

Speciaal voor G-Star verfde het BORO*ATELIER een kleine serie schoenen voor de helft blauw met natuurlijke Indigo, en geheel roze met meekrap.

Levi's Made & Crafted

Speciaal voor LEVI'S MADE & CRAFTED, tote bags gezeefdrukt met natuurlijke Indigo Inkt.

NOVÈMBRE

Speciaal voor NOVÈMBRE ontwikkelde het BORO*ATELIER een aantal nieuwe natuurlijke kleur samples.

King's of Indigo

Speciaal voor de The #EqualPockets Collection van King's of Indigo verlengde het BORO*ATELIER de denim broekzakken van de damesbroeken.

LOVELY LANE

Speciaal voor Lovely Lane ontwikkelde het BORO*ATELIER een aantal nieuwe natuurlijke kleur samples.

BANDANA • BANDIDOS

Speciaal voor BANDANA • BANDIDOS ontwikkelde het BORO*ATELIER een aantal nieuwe natuurlijke kleuren. bedrukt met natuurlijke inkten.

Tenue de Nîmes

Voor de Amsterdamse winkel Tenue de Nîmes verfde het BORO*ATELIER een kleine serie schoenen met meekrap in de prachtige natuurlijke roze kleur. Van deze Converse Chuck 70 ‘Pink Berry’ by Tenue de Nîmes werden maar 50 paar gemaakt.

King's of Indigo

oor het duurzame denim label King's of Indigo verfde het BORO*ATELIER veters en houten armbanden blauw met natuurlijke Indigo.

Merz b. Schwanen

T-shirts met de hand stencilprinten met natuurlijke indigoinkt, zacht voor de huid en vrij van toxische stoffen.

Swift & Roe by Riley Salyards

Voor Riley Salyards produceerde het BORO*ATELIER het knuffelkonijn Roe. Een metgezel gemaakt van natuurlijk geverfd linnen in combinatie met oren en accessoires van antieke stoffen die geupcycled worden tot nieuwe konijnen.

Tenue de Nîmes

Voor de Amsterdamse winkel Tenue de Nîmes met een passie ‘pure blue’ verfde het BORO*ATELIER een kleine serie schoenen blauw met natuurlijke Indigo.

SEP7EMBER

Voor het slowfashion kinderlabel Sep7ember produceerde het BORO*ATELIER een serie kindersjaals. Stuk voor stuk unieke sjaals gemaakt van vintage wol die geupcycled wordt tot nieuw product, zero waste!

Merz b. Schwanen

Speciaal voor Merz b. Schwanen verfde het BORO*ATELER met de hand T-shirts met natuurlijke Indigo, zacht voor de huid en vrij van toxische stoffen.

BORO*MINI

De sabbelveilige baby essentials van BORO*MINI worden met de hand gemaakt in het BORO*ATELIER ! Dit natuurlijke verfproces biedt een duurzaam en veilig alternatief voor synthetische verfstoffen omdat de verfstoffen afkomstig zijn van planten, wortels en mineralen en dus biologisch afbreekbaar zijn. Precies wat de gevoelige babyhuid nodig heeft en waar een baby ongestoord veilig op kan sabbelen, want JA baby’s stoppen echt alles in hun mond. Deze bijzondere, natuurlijke verfstoffen zorgen voor een helder en veilig kleurenpalet dat je gewoon op 40 graden kan wassen! Wel zo handig met een baby (-;

BORO*ATELIER, een duurzaam & sociaal textiel productie atelier waar op kleine schaal textiel genaaid, geverfd en bedrukt wordt met natuurlijke pigmenten op basis van planten en mineralen.